středa 8. prosince 2010

Jablonecká Lezecká aréna

Šusťáci a tepláci mají novou stěnu k tréninku, plno lezců jim to bude závidět.





Přijali jsme pozvánku od Makaků na otvíračku jejich nové stěny. Stěna je na okraji Jablonce nad Nisou směrem na Liberec a svými rozměry a kvalitou provedení se řadí k nejlepším a největším v republice.




Stoly se prohýbaly pod nákladem všelijakých dobrot a prostor byl zaplněn nejen místními lezci. K pohodě a přátelské atmosféře přispívala kapela.





Na programu byl exhibiční závod několika vyvolených, kteří se poprali s cestou od Honzy Kareše. Na bouldrovce si mohl zazávodit kdokoliv, kdo měl dost odvahy a chuti, připraveno bylo okolo 30ti boudrů.






Vyhlášení vítězů a štříkání šampusem bylo zároveň křtem, po němž každý pokračoval podle své chuti, v lezení, hodování nebo tancování.





Všechno tu voní novotou, podle ohlasů bude potřeba cesty místy trochu doladit, tak jako vždy na nových stěnách. Názorem může přispět každý lezec připsáním poznámky pod určitou cestou.






V hale je vytápěná podlaha, takže jsme zde celkem v pohodě mohli chodit bosky po koberci a nebyla nám kosa.
Stěna si určitě zaslouží vaši návštěvu v současných studených měsících, kdy je potřeba potrénovat na jaro. Koho omrzí vytrvalostní lezení může zajít na bouldrovku, kde se zničí taky dostatečně.

Více info naleznete:




Jirous
AIX,trénink,training,AIX Climbing Holds, High jump holds, High jump,speed climbing hold, climbing walls, lezecké chyty,lezecké stěny,chyty,stěny,AIX, umělé chyty,umělé stěny,lezení,bouldering,posilovací desky,

0 komentářů:

Okomentovat