úterý 30. listopadu 2010

New AIX Hold - Element_2

Věci se daly do pohybu a my představujeme "popcorn".






Náš nový chyt element_2, nazývaný popcorn, znáte možná z Pražského Boulder baru, taky jste ho mohli vidět na závodech v Teplicích nad Metují a naposled se po něm lezlo v mužském finále Mejcupu.




Popcorn je z Polyuretanu (PU), což je materiál umožňující vyšší pevnost při menší vrstvě materiálu.



Tvar popcornu umožňuje mnoho variant úchopu a nejvíce ho oceníte ve velkých a stropových převisech, do kolmáče na všelijaké vzpory se taky hodí a síly na jeho udržení vydáte dost. Není nereálné na popcornu v jeden moment stát a zároveň se ho i držet jako klíště. Na stěnu se montuje jedním imbusovým šroubem a dvěma pojistnými vruty. 48cm délka, 27cm šířka a 20cm výška, 6,1kg.




Jestli se vám chyt bude líbit natolik, že si ho pořídíte, nám ukáže až čas, jedinečnost chytu je výjimečná a určitě ji oceníte.
Barevná nabídka popcornu se bude v budoucnu rozrůstat, v den publikování tohotu článku je dostupný pouze v bílé a černé barvě.

Jirous
AIX,trénink,training,AIX Climbing Holds, High jump holds, High jump,speed climbing hold, climbing walls, lezecké chyty,lezecké stěny,chyty,stěny,AIX, umělé chyty,umělé stěny,lezení,bouldering,posilovací desky,

0 komentářů:

Okomentovat