čtvrtek 1. března 2012

ClimbOn pro Českou a Slovenskou republiku.

Možná jste již cítili tu příjemnou vůni výrobků ClimbOn.




Firma Aix s.r.o. se stala distributorem americké firmy ClimbOn pro Českou a Slovenskou republiku. ClimbOn vosk je fenoménem po celém světě a používají ho lezci a sportovci všech výkonnostních tříd. Výrobky ClimbOn jsou vyrobeny 100% z přírodních surovin a všeobecně jsou určeny k regeneraci a ošetření kůže, která je zejména při lezení vystavována extrémním podmínkám a je žádoucí se o ni pečlivě starat.




Léčivý vosk na prodřenou kůži je v praktickém a odolném balení, které uchrání Climb On od veškerých vnějších nečistot. Dvě velikosti balení jsou pro ClimbOn bar 30g (28g vosk, 2g krabička) a pro ClimbOn mini bar 15g (14g vosk, 1g krabička). Vosk se nejlépe aplikuje třením prsty přímo v kovové krabičce, kde je umístěn. Předchází se tak nežádoucímu spadnutí vosku na zem a jeho následnému znečištění. Vosk je složen ze směsi přírodních olejů, meruňkového a pšeničného oleje, včelího vosku, a dalších příměsí obsahujících především vitamin E, který napomáhá regeneraci kůže.





ClimbON krém v plastové tubě je oproti vosku snadněji aplikovatelný a může být použit i na hydrataci pokožky. Díky vysoké mastnosti stačí na namazaní rukou pouze malá troška krému.
ClimbOn tyčinka na rty je vhodná i k použití na tváře a nos, má mírně peprmintové aroma a je to vlastně takový vylepšený jelení lůj pro každého.

Z vlastní zkušenosti mohu produkty ClimbOn doporučit, nemažu se voskem po každém lezení, ale na lezeckém zájezdu téměř vždy. V případě zájmu nakupujte přes náš e-shop.



Jirous

0 komentářů:

Okomentovat