středa 3. srpna 2011

Stěna ve Strunkovicích nad Blanicí.

Po dlouhé době jsme zase postavili stěnu.





Skončila jedna šílenost v podobě veletrhu Outdoor a už se na nás valila další bomba, stavění stěny. Dva dny si pospat v pelíšku a hurá do Strunkovic nad Blanicí montovat se s trámy, deskami a zase s pivem.





Nejhorší jsou na stavbách rozjezdy, se Zdendou jsme dorazili první a vyložili kamion materiálu, pak jsme čekali na šéfa.






Večery byly nalajnovaný celkem jasně, hurá do nejbližší hospody (20m) na pětipivo, stejně se tu nic jiného dělat nedalo. Mexiko, jak se zdejší podnik jmenoval, byla solidní vesnická špeluňka se vším všudy, pivo dobrý, k večeři česnekový chipsy.






Ráno jsme se probouzeli téměř na staveništi a k snídani jsme si dávali čerstvej chleba, kterej se zplynovanej ozýval po celý den. Po pár večerech jsme začínali být trošku unavení, jedinej Zdeněk byl stále fit a dělal všechno furt, v hospodě šel na doraz, hrál basketbal, kulečník, zpíval, později hrál carcasson a koukal s šéfem na japonskej horor.






Po nějaké době jsme zvolna přešli z čínskejch polívek a chipsů na těstoviny a zároveň jsme přestali chodit do hospody. To už se téměř finišovalo a na stavění cest přijel pomoci Lahvík.







Celá stavba se stavěla v hesle "statik řekl takto" a tak se rozhodně není potřeba bát, že by stěna spadla. Znalci by za stěnou jistě ocenili spoje Bovou 100. Za deště se ještě přišel ohřát něčí vořech.








S posledním namontovaným chytem jsme si odfrkli, sbalili si svých milión švestek a vydali se vstříc pražským zácpám, jež byly důstojným zakončením akce spolu s vykládkou cajků v Počernicích.







Stěna stojí, takže když pojedete kolem, zkuste štěstí a možná si i zalezete. Hledejte kino a nezapomeňte se u nás vyjádřit, co na to říkáte.


Jirous
AIX,trénink,training,AIX Climbing Holds, High jump holds, High jump,speed climbing hold, climbing walls, lezecké chyty,lezecké stěny,chyty,stěny,AIX, umělé chyty,umělé stěny,lezení,bouldering,posilovací desky,plywood structures

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

čus. Pěkná stěnka, škoda, že jste nestihli podívat na rohaňák, je to asi 20 kiláků.mějte se vilda

Okomentovat