čtvrtek 5. května 2011

Padání 2011

Letos jsme měli na Padání menší prezentaci chytů, takže jsme jeli.





Petrohradské skály pro hrubost zdejšího materiálu nemám moc rád, ale po letošní zimě strávené ve skalách nejsem tak ubrečenej a hrubozrnost byla snesitelná.




Skály pro letošní lezení byly ve srovnání s loňským Padání jen takové "vejškrabky", případně doplňky v sektorech, kde se již dříve lezlo.





Každopádně se našlo i dost pěkných bouldrů a kamenů, na které mi stálo zato se pokusit vylézt. Náhoda tomu chtěla, že jsem si v druhém bouldru skřípnul nerv v kloubu nebo co a silná bolest na lezení dala zapomenout. Přidala se bolest břicha korunovaná osvobozující večerní šavlí.





Lahvi s šéfem lezli v klidném tempu co se jim líbilo, čuch na pěkné věci má hodně lezců podobný, a tak místy vznikaly tlačenice a fronty před bouldry.





Odpolední dešťová přeháňka většinu lezců vyhnala ze skal a my jeli do kempu stavět stánek s chytákama. Vystavovali jsme svoje aixa a také freestouny, co je dovážíme z Francie. Největší úspěch měl růžovej gigant, prasátko nikdo nerozbil a chyt nekoupil.






Kapelky jsme proseděli u auta, protože žánr se nám do noty netrefil, až když vzal za struny Ďáblickej ďábel a spustil v hospodě svůj diktát, mělo smysl začít trochu juchat.




Večírek prudce nabíral na obrátkách a ďábel přikládal pod kotel každým dalším songem, nejdelší trval desítky minut a improvizovaná slova vyzývala k neřesti.




Ráno bylo slunečné, břicho jsem měl v cajku, prst nebolel, a tak jsem si nakonec i dobře zalezl.



Výsledná bilance byla pro šéfa Kavalír, Lucky luke a Pavučiny, já ukořistil Technologickej postup, bez odevzdávání výsledků jsme pak, celkem ve spěchu, opustili bojiště.
Padání mě letos bavilo, a tak se na příští kupodivu celkem těším.

Více info a fotek naleznete na pořadatelském webu:

www.padani.eu


Jirous
AIX,trénink,training,AIX Climbing Holds, High jump holds, High jump,speed climbing hold, climbing walls, lezecké chyty,lezecké stěny,chyty,stěny,AIX, umělé chyty,umělé stěny,lezení,bouldering,posilovací desky,

0 komentářů:

Okomentovat