pátek 1. dubna 2011

Distribuce chytů Freestone

Stali jsme se distributorem francouzkých chytů Freestone pro Českou a Slovenskou republiku.




Firma Freestone je považováná za jednu z nejlepších firem na chyty ve Francii. Na freestonech se leze mnoho závodů na území Francie a závodníci světového poháru tyto chyty dobře znají.





Chlapíci z Freestone jsou hodně v pohodě, slovo dalo slovo a my jsme se stali oficiálním distributorem těchto chytů pro Českou a Slovenskou republiku. Do jaké míry se budou chyty prodávat ukáže až čas, už teď ale víme, že lézt po techto chytech je zase trochu něco jiného a stěnové lezení oživujícího.
V současné době si na některých z těchto chytů můžete zalézt například v pražském Boulderbaru nebo na Ruzyni, v Brně pak ve Flash bouldru.







Freestone drží krok s dobou, a tak u svých chytů začínají postupně nabízet systém použití dvou typů šroubů. U některých chytů tak můžete k montáži použít klasický šroub s válcovou hlavou nebo šroub s hlavou kónickou zapuštěnou. Jako další "vychytávku" u některých chytů používají záslepky proti možnosti uchopení montážniho otvoru chytu.

Freestony si můžete prohlédnout v našem e-shopu nebo na www.freestone.fr. Nejvíc ale poznáte a oceníte při lezení.


www.Freestone.fr

Jirous
AIX,trénink,training,AIX Climbing Holds, High jump holds, High jump,speed climbing hold, climbing walls, lezecké chyty,lezecké stěny,chyty,stěny,AIX, umělé chyty,umělé stěny,lezení,bouldering,posilovací desky,

0 komentářů:

Okomentovat