úterý 24. července 2012

Jsou dva týdny po výstavě outdoorového zboží ve Friedrichshafenu, kde jsme také vystavovali.








Již po několikáté jsme do Friedrichshafenu dovezli naše lešení a postavili minimalisticky pojatý stánek, kterým se ve světě prezentujeme. Razíme teorii, že důležitější než mít vymakaný stánek, je nabízet dobré a funkční výrobky, zpracované do posledního detailu.


Na outdoor jsme přivezli padesát nových chytů tvarem zapadajících do různých designových řad. Dále jsme zde představili laminátovou strukturu golf a rotaix strukturový koncept spolu s několika strukturami montovatelnými pomocí šroubu.


Jako již dříve jsme se setkali s našimi stálými zákazníky, distributory, agenty a vyslechli si připomínky rady a pochvaly. Ve světě jsme považováni za spolehlivou značku s kvalitními a levnými chyty, což nás těší neboť zahraniční trh je pro nás základ. V Čechách distribuujeme také značky Freestone a Xcult, ale z toho člověk nezbohatne neboť český trh je malý a na chytech máme nízkou marži aby se aspoň nějaké prodali.


Outdoor je pro vystavovatele pět dní práce v klimatizovaném prostoru za neustálého úsměvu, který je mnohdy maskou pro výraz "chci odtud pryč" nebo "neotravuj" :) Naštěstí je v hale B2 kde jsme vystavovali mnoho krajanů k nimž se dá odskočit na pivko nebo slivovici.


Odpoledne když odejdou návštěvníci spouští nejeden stánek svojí party, často doprovázenou i hudbou. Klasika je Petzl party, plná lezeckých celebrit, Salewa a Vaude mají velké party mimo výstaviště.


Často se k večeru stane, že do kempu nabo na jiné ubytování se už nechce a spí se tedy v autě na parkovišti vedle výstaviště, občas to někdo riskne autem, ale to se nevyplácí.


Během outdooru probíhá plno doprovodných akcí jako je slackline contest, highjump nebo lezení na rychlost, každopádně se návštěvníci výstavy nenudí, k tomu se tu dá nasbírat ohromné množství suvenýrů a samolepek od různých značek.


Outdoor je taková velká družba obchodníků, večer se každý baví jak se dá a nejedno ráno je pak krušné. Za nás rozhodně můžeme říci, že to stálo za to, avšak odpověďet na otázku jestli pojedeme příště znova, zatím neznáme. děkujeme všem co se za námi zastavili na kus řeči. Díky.

Jirous

0 komentářů:

Okomentovat