úterý 28. května 2013

New holds in Spume range - Footholds 1, Footholds 2, Pinches 1, Medium jugs, Big jugs, Big pockets

Nové chyty ve Spume designu - jakože pěna nebo co si pod tím budete chtít představit.







Spume range je řada chytů v jednotném designu připomínající pěnu. Tato řada se bude postupně rozrůstat o další nové tvary, momentálně Vám představujeme prvních 51 kusů.



Spume Big Pockets je set pěti velkých děr, co se do objemu použitého materiálu týče. Úchop je u dvou chytů dvojprstový, u dvou chytů tří až čtyřprstový a jeden chyt je variabilnější a bude záležet, jak ho namontujete. Tyto chyty jsou určeny na montáž do převislých stěn.






Dalších dvanáct Spumů jsou stisky Spume Pinches 1. Jde o chyty různě velkého úchopu od prstových stisků až po stisky do celé ruky. Některé ze stisků jsou dobře použitelné také jako lišty nebo oblé chyty.







Osm chytů ze setu Spume Medium Jugs ocení hlavně začínající lezci nebo stavitelé dlouhých vytrvalostních linií. Chyty příjemné na úchop jsou zároveň svojí malou podstavou vhodné na montáž na nerovný laminátový povrch.








Chyty ze setu Spume Big Jugs opět ocení začátečníci a stavitelé vytrvalostních linií. Většinu těchto šesti chytů je navíc možné chytit oběma rukama a jejich použití ve velkých převisech se samo nabízí.









Spume Footholds 1 je set deseti malých tvarů pro nohy a poslouží perfektně jako doplněk v cestách, kde je potřeba k chytům doplnit stupy. Set je vhodný do mírných převisů nebo do kolmých stěn.









Spume Footholds 2 je set dalších deseti malých stupů vhodných i do větších převisů.





U všech našich nových chytů jsme použili systém podložky, který umožňuje montáž jak klasickým šroubem M10 s válcovou hlavou, tak šroubem M10 s hlavou kónickou. Tento dual systém postupně zavádíme i u ostatních našich chytů, což ovšem ještě nějaký čas potrvá z důvodu úpravy forem, jež toto vyžaduje.


Další rozšiřování naší nabídky v určitém designovém pojetí, například vápenec, je v polo/plném proudu.

Spume chyty si můžete objednat na našem e-shopu.


Jirous

0 komentářů:

Okomentovat