středa 13. března 2013

AIX kalhoty

O tom že uděláme kalhoty jsme se v AIXu bavili už od pradávna, jen jsme se dlouho k ničemu nerozhoupali.






Takže nyní konečně s kalhotama přicházíme. Jeden rok jsme testovali střih, Lahvi s Andreykem lezli o stošest a kalhoty držely parádně, lehké chlupacení na kolenou lze přičíst hlavně labskému pískovci, kde kluci lezli nejvíce. Střih se zdá být ideální a kam nepustí kalhoty střihem tam pustí elasticitou materiálu.


Po první várce kalhot se zaprášilo v roce 2012, ani nemělo smysl o kalhotách něco psát, ale sešlo se nám pár názorů co by bylo dobré upravit. Současná várka kalhot má trošku zvednutější pas v zadní části. Vyšší pas je znakem kalhot pro lezení se sedákem, nechceme ale tvrdit, že jsou určené pouze pro lezení s lanem, bouldruje se v nich perfektně a díky vyššímu pasu netáhne na záda. Ráno kalhoty oblečete a po lezení je stačí oprášit od maglajzu, můžete v nich pohodleně strávit celý den. Snažíme se nabídnout kalhoty za příznivou cenu s tím, že nebudou doznávat výraznějších změn a vy tak budete při opětovném nákupu vědět co kupujete. Rádi bychom udělali z AIX kalhot stálici vašeho šatníku, do jaké míry se nám to bude dařit záleží i na vás a vašich případných komentářích a názorech na kalhoty.


V současné době nabízíme kalhoty ve velikostech S, M, L v zelené, hnědé a fialové barvě v kombinaci se žlutou nití a je pravděpodobné, že barev bude přibývat.


Velikost S: Obvod pasu 74-80cm, délka kalhot 103cm, obvod nohavice dole 44cm
Velikost M: Obvod pasu 76-84cm, délka kalhot 107cm, obvod nohavice dole 46cm
Velikost L: Obvod pasu 80-90cm, délka kalhot 112cm, obvod nohavice dole 48cm
Velikost XL: Obvod pasu 88-96cm, délka kalhot 115cm, obvod nohavice dole 51cm


Materiálem kalhot je z 97% bavlna s třemi procenty elastanu. Kalhoty se po prvním vyprání mohou srazit na délce až o 5 cm, perte je naruby maximálně na 40°C.


Kalhoty mají zapínání na pevný patentek, poklopec je na zip a můžete je na vnitřní straně stáhnout ještě šněrováním. Guma, která stahuje kalhoty v zadní části by měla zajistit že se do jedné z velikostí vejdete. Dvě přední a dvě zadní kapsy pojmou hromadu nezbytností, které potřebujete mít stále u sebe. Celý pas je koncipovaný tak, aby nic netlačilo a nepřekáželo pod sedákem.


Kalhoty se pravděpodobně do běžné maloobchodní sítě nedostanou, nejlepší cesta jek si je pořídit je na našem e-shopu.




Jirous

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

K vyzkoušení brzy v Bouldershopu...
Kdo neví stránka napoví www.bbshop.cz :)

Okomentovat