pátek 23. března 2012

XCULT chyty Pro Českou a Slovenskou republiku.

První větší seznámení s chyty a elementy XCULT proběhlo při bouldrovém závodě ve Slaném.




Firma Aix s.r.o. se stala distributorem bulharské firmy XCULT pro Českou a Slovenskou republiku.
XCULT pochází z Bulharska a jeho majitelé byli u vzniku prvních chytů známé značky HRT. V naší současné nabídce od XCULT naleznete více než 340 chytů různých velikostí a tvarů a k tomu 18 laminátových elementů uzavřené konstrukce.
Chyty jsou vyrobené ze směsi na bázi polyesterové pryskyřice a jako většina polyesterových chytů jsou velice pevné, avšak některé tvary mohou být křehké a tak není dobré s chyty házet. Dávejte větší pozor při utahování a montáži chytů, zejména tenké tvary utahujte s citem. Chyty montujte pouze na rovný povrch a mejte je studenou vodou nebo studenou směsí Benky grip wash.






Všechny chyty kromě stupů obsahují ocelovou strunu, která zabraňuje pádu větších částí chytu v případě, že chyt praskne.
Všechny chyty velikostí XL a XXL u kterých je to možné, jsou odlehčeny.
Na každém chytu je logo v jednom ze dvou provedení.
Kromě nejmenších, je většina chytů opatřena identifikačním číslem.
Některé chyty mají značku pro určení pozice chytu na stěně.




Elementy XCULT jsou výbornou alternativou velkým polyuretanovým chytům, jsou to lehké, laminátové struktury určené k montáži pomocí vrutů.




Chyty a elementy XCULT jsou cenově přijatelným zpestřením lezení na každé stěně, proto nás v případě zájmu kontaktujte, nebo rovnou nakupujte přes náš e-shop kde naleznete všechny námi nabízené produkty firmy Xcult.



Jirous

0 komentářů:

Okomentovat