pondělí 27. července 2009

Nightmare & Stone love

Konečně se zadařilo !!! Nightmare 10 a Stone love 10+






Ani nevíme kdy jsme se s Kubou do cest podívali poprvé. Letos pro mne Nightmare znamenala nedořešenou záležitost, když jsem kdysi padal pod topem. Tehdy jsme pokusovali s Balboáčem a Malináč pak fotku nakorbenýho Jardy hodil do Montany. Kuba tehdá Nightmare vybušil a letos se zaměřil na Stone Love 10+.






Nightmare je parádní routa na Eldorado ve Frankenjuře, která bejvá sem tam vlhká, což byl i jeden z důvodů proč jsem se nemohl rozpomenout na správnej program a dával nesmyslně těžké pokusy o přelez. Nakonec chyty doschly a já se mohl pár víkendů zpět radovat z dílčího úspěchu, věděl jsem "jak na to". Kuba se pokoušel o cestu kousek vedle. Stone love 10+ je pěkná prověrka prstů, kdysi se tu ulomil chyt, v té době cestu pokusoval "ten co padá za těžkým místem" a brousil svoji techniku až do pádu v posledním těžkém kroku. Po pár letech se jal chyt přilepit, ale asi to neprošlo protože chyt tam není a ani není potřeba, přesto je toto místo asi nejtěžším oříškem cesty.
Po letošních čtyřech víkendech konečně připisuji Nightmare do deníčku a Kuba nabuzen mým úspěchem přelézá a připisuje Stone love.
Máme radost.


Foto:Jarda Straka Balboáč

Jirous
AIX,trénink,training,AIX Climbing Holds, High jump holds, High jump,speed climbing hold, climbing walls, lezecké chyty,lezecké stěny,chyty,stěny,AIX, umělé chyty,umělé stěny,lezení,bouldering,posilovací desky,

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

I luvju ste borci O.

Anonymní řekl(a)...

Pekne hosi!! Cile pokoseny, tak hura na novy:)!! Cao Majkl

Anonymní řekl(a)...

Krasna prace draci :) Fogy

Okomentovat